ICM - Schoonmaakbedrijf

Desinfectie bedrijf Grimbergen

Bescherm u tegen het coronavirus en laat uw kantoren desinfecteren

De World Health Organization en andere volksgezondheidsorganisaties nemen momenteel alle mogelijke maatregelen om de complete uitbraak van het coronavirus in te dammen. Hoog tijd dus voor ons als werkgevers en bedrijfsleiders om ook onze rol te vervullen als we de verspreiding van deze ziekte een halt willen toeroepen. 

Het coronavirus of COVID-19 verspreid zich wanneer iemand besmet met het virus hoest, uitademt of praat onder de vorm van besmette vloeistofdruppels. De meeste van die druppels komen op oppervlakken en voorwerpen terecht zoals burelen, tafels, telefoons, headsets, computermuizen, toetsenborden, deurklinken, lichtschakelaars, liftknoppen ... Mensen kunnen besmet raken door die voorwerpen en oppervlakken aan te raken en nadien hun neus, mond of ogen aan te raken. Het coronavirus verspreidt zich dus op een gelijkaardige manier als griep. 

Laat dus buiten de klassieke schoonmaak zeker uw bedrijf desinfecteren en dan vooral de werkplekken en kantoren desinfecteren. 
Wat doen wij voor onze klanten om hen te wapenen tegen COVID-19?

Klassieke schoonmaak

 • Desinfectie bedrijf / Kantoren desinfecteren
 • Bedrijfsruimtes / bedrijf desinfecteren
 • Dieptereiniging tapis plein & los tapijt
 • Extra reiniging van contactpunten: Liftknoppen, lichtschakelaars, deurklinken, burelen desinfecteren, toetsenborden, computermuizen, headsets.

Industriële schoonmaak

 • Stoom-/desinfectiereiniging van glazen oppervlakken
 • Desinfectiereiniging van productielijnen & -installaties
 • Desinfectiereiniging van koelinginstallaties


PS. We zijn zolang de coronadreiging geldt zowel een schoonmaakbedrijf voor bedrijven uit Grimbergen als een schoonmaakbedrijf voor particulieren uit Grimbergen.


Offerteaanvraag desinfectie bedrijf indienen regio Grimbergen?


Tevreden klanten van ons professioneel schoonmaakbedrijf:

bedrijf desinfecteren Grimbergen kantoor desinfecteren Grimbergen burelen desinfecteren Grimbergen- ICM Belgium


Enkele tips die we bij ICM Belgium toepassen om je team te beschermen tegen het corona virus:

 1. Zorg ervoor dat oppervlakken en voorwerpen meer dan ooit proper & hygiënisch zijn.

 2. Zorgen ervoor dat alle mensen in jouw bedrijfsgebouwen tijdig handen wassen. 

 3. Plaats op voldoende plaatsen dispensers om te sensibiliseren. 

 4. Gebruik papier zakdoekjes i.p.v. textiel.

 5. Ledig vuilbakjes bij voorkeur dagelijks. 

 6. Stel je team in staat om van thuis uit te werken moest de situatie erom vragen. vb. Een medewerker met lichte hoestklachten. 

 7. Denk eens na over hoe je risicopersonen kunt identificeren. Ondersteun ze vervolgens, zonder stigmatisering en discriminatie te veroorzaken op de werkplek. Paniek en bezorgdheid zorgt er snel voor dat mensen emotioneel reageren en daardoor dingen zeggen of doen waarvan ze achteraf spijt hebben.

Volg ons op Instagram of Facebook.


Kantoren desinfecteren: Waarom kiezen voor schoonmaakbedrijf ICM Belgium?


Transparant

Flexibel

Ontzorgend

Vooruitstrevend

Betoverend


Offerteaanvraag bedrijf desinfecteren indienen regio Grimbergen? 


Algemene Schoonmaak

Desinfectie bedrijf

In heel België  vertrouwen tal van bedrijven op ICM Belgium voor de schoonmaak van hun kantoorruimtes en gebouwen. En zij weten waarom. 

Bureau’s kuisen of in deze periode burelen desinfecteren kan een kunst zijn. Niet iedere poetser heeft de finesse om kwaliteit te combineren met snelheid. Daarom legt iedere nieuwe medewerker een test af vooraleer een contract te krijgen en volgen ze sowieso de basisopleiding kantorenschoonmaak binnen de maand na opstart. Bij de specialisatieopleiding kantoren desinfecteren gaan we dan nog een stap verder door het oog voor detail en hygiëne te vormen.

Een propere werkomgeving verhoogt de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers. Bovendien draagt een gereinigde receptie en vergaderruimte bij aan de uitstraling van uw bedrijf naar klanten en bezoekers toe. Een schoonmaakpartner jaarlijks inschakelen om de diensten kantoren desinfecteren of burelen desinfecteren binnen uw firma te komen uitvoeren is dus absoluut geen overbodige luxe!

Desinfectie bedrijf Grimbergen

Dieptereiniging vast tapijt / los tapijt

Wij voeren bij veel van onze vaste klanten periodiek een dieptereiniging van hun vloerkleding uit. 

Bij vast tapijt voeren we de werken op locatie uit. Dit gaat van een standaard dieptereiniging tot een gespecialiseerde dieptereiniging d.m.v. de Chem-Dry koolzuurmethode. Bij een gespecialiseerde tapijtreiniging brengen we ook steeds een vuilwerende beschermlaag aan zodat vuil en vlekken in de toekomst geen kans krijgen zich te hechten aan de vezels van het tapijt. 

Losse tapijten reinigen we op onze locatie. Geen enkele job valt ons te zwaar. Handgeknoopt tapijt, Perzisch tapijt, hoogpolig tapijt, Oosters tapijt, zijden, wollen of katoenen tapijten. Had u graag de deurmatten proper gezien? Onze chauffeur staat al klaar om uw vuile tapijten op te halen. 

We zijn niet enkel een schoonmaakspecialist voor bedrijven met deze dienst, maar ook een schoonmaakbedrijf voor particulieren. Enkel uw burelen desinfecteren is goed, maar uw woonkamer of salon desinfecteren door uw losse tapijten te laten diepreinigen is nog beter!


Losse tapijten reinigen - Grimbergen

Volg ons op Instagram of Facebook.

   

Schoonmaak Shopping centra & Business centra - Desinfectie bedrijf

Ook de schoonmaak van winkels, warenhuizen en shoppingcentra, business centra en bedrijvenparken maakt deel uit van onze dienstverlening. We ontzorgen al geruime tijd verschillende gerenommeerde klanten in de retailsector. 

Onze filosofie? De klanten van uw klanten zijn ook onze klanten. Een samenwerking met ICM Belgium draagt dan ook bij tot de algemene klantentevredenheid door een propere winkelervaring te bieden. We denken ook mee met u. Hoe kan onze samenwerking ervoor zorgen dat uw omzet per bezoeker verhoogt? Ooit al gedacht aan geurmarketing? 

bedrijf desinfecteren Grimbergen kantoor desinfecteren Grimbergen burelen desinfecteren Grimbergen- ICM Belgium

Volg ons op Instagram of Facebook.

Koelingen reinigen 

We beseffen het vaak niet, maar alles wordt vuil. Elk onderdeeltje van een firma heeft dan ook vroeg of laat een grondige reiniging nodig. Zo ook de koelelementen of koelingen van bijvoorbeeld supermarktketens. Zonder kennis en ervaring moet je aan deze job niet beginnen. Het is een delicate job aangezien je impact hebt om de volksgezondheid en de versheid van voeding die mensen aankopen. 

Koelelementen reinigen of koelelementen onderhouden kan iemand niet doen zonder opleiding. Daarom krijgen zelfs nieuwe medewerkers mét ervaring een gedegen opleiding alvorens zonder begeleiding schoonmaakonderhoud te gaan uitvoeren. In veel gevallen gebeurt dit in samenspraak met de klant in een van de filialen of winkels. 


Offerteaanvraag desinfectie bedrijf of koelingen reinigen indienen regio Grimbergen?Industriële schoonmaak in Grimbergen

Opritten, terrassen, daken, gevels en reclameborden op totem laten reinigen

Niet enkel de binnenkanten van uw bedrijfsgebouwen hebben onderhoud nodig. Een groen bemoste parking of ingang.. Een gevel aangetast door de weersomstandigheden en uitstootgassen.. Reclameborden of wegwijzers waar je de tekst amper nog op kan lezen.. 

Dit zijn allemaal details die aandacht verdienen wanneer het gaat over de uitstraling van uw firma en de beleving die een bezoeker krijgt wanneer hij of zij een locatie van uw firma bezoekt.

We kunnen u op twee specialistische manieren helpen: Een hogedrukreiniging d.m.v. warmwatertrailer of door een stoomreiniging onder hoge druk.

 

Reinigen van productielijnen & installaties

Al geruime tijd geniet ICM Belgium het vertrouwen van gerenommeerde klanten in de voedselverwerkende industrie. Hygiëne en desinfectie maken in deze sectoren deel uit van het primaire proces. Zowel besmettingen door menselijk handelen als door rondvliegende stofdeeltjes, kiemen en sporen worden zorgvuldig vermeden door ons team speciaal opgeleid voor industriële reiniging.

     

Opleveringsopkuis na nieuwbouw & renovatie

We hebben verschillende samenwerkingen lopen met bouwfirma’s en projectontwikkelaars die op ons beroep doen om vastgoedprojecten op te leveren. Wij staan u bij tijdens de bouwwerken d.m.v. periodiek onderhoud en schoonmaak van de werfketen of d.m.v. een vooropleveringsopkuis waarbij we de werf borstelschoon maken. Bij oplevering zorgen we ervoor dat de woningen, openbare ruimtes of de industriebouw volledig instapklaar zijn.  


Kauwgomverwijdering

Vele parkings, shopping centra, ingangen van supermarkten, winkels, straten en marktpleinen verliezen hun sier en uitstraling door in de bodem, bestrating of vloer getrapte kauwgom. 

Door een gespecialiseerde stoomreiniging verwijderen we een kauwgomresten in 3 seconden. Deze techniek is revolutionair op de Belgische markt. 


Schoonmaak Fabriekshallen

Ook de schoonmaak van bijvoorbeeld productiehallen en werkateliers rondom machines kunnen we voor onze rekening nemen. We reinigen de productiemachines, maken de fabriekshallen stof- en vetvrij en gebruiken onze hogedruk warmwatertrailer of stoomreiniger waar nodig. 

Wij helpen klanten die een periodieke reiniging vragen, maar ook klanten die ons vandaag nog nodig hebben omwille van brandschade of waterschade. Hoe langer uw productieproces stil ligt, hoe meer geld het u kost. Flexibiliteit is dan ook een van onze kernwaarden.


Graffiti verwijdering

ICM Belgium is gespecialiseerd in het verwijderen van graffiti door onze innovatieve schoonmaaktechniek, namelijk stoomreiniging onder hoge druk. Oude- en nieuwe graffiti, gevels, vloeren, beton, het maakt allemaal niet uit. 

Nagenoeg elke natuurlijke vervuiling, graffiti of verf verwijderen in een minimum van tijd op een droge én milieuvriendelijke manier. Gedaan met die vervuilende reinigingstechnieken, gevels en bruggen vol graffiti!Over ons.

Van een stevige start tot een gevestigde waarde.

Martin Niemiec richt in 2016 ICM Belgium op  om zich te focussen op industriële schoonmaakdiensten met een knipoog naar klassieke schoonmaak. Hij bouwt in geen tijd een aanzienlijk klantenbestand op waardoor de eerste medewerkers al begin 2017 een feit zijn. 2017 is ook het jaar dat zijn levenspartner Ozlem Sagman medezaakvoerder wordt van de firma. Vandaag leiden ze een professioneel schoonmaakbedrijf met +20 gemotiveerde medewerkers en  +100 tevreden klanten verspreid over gans België.   

 

Wie zijn we?

Wij zijn schoonmakers pur-sang, die hoogkwalitatief en compleet werken, met een “meedenkende schwung”. Kortom, we geven om jouw werkplek en die van jouw medewerkers. Het moet niet enkel zuiver, of hygiënisch zijn, maar ook bijdragen aan de uitstraling van uw firma en de eerste indruk verzorgen die bezoekers krijgen tijdens een bezoek.


Visie & Missie

Wij geloven dat schoonmaak een vak apart is dat enkel door experts mét passie kwalitatief uitgeoefend kan worden. Daarom straalt iedere medewerker het DNA uit van onze firma. 

Elk lid van het ICM-team krijgt via onze ICM Academy een hoogwaardige opleiding opdat zij hun klanten de kwalitatieve service kunnen geven die ze verdienen. Bovendien verdienen onze mensen op een ergonomische manier te kunnen werken, ondersteund door de machines en technologieën van morgen.

Op deze manier willen wij de markt naar het niveau van de toekomst brengen.


Laat ons gerust even weten hoe we ook u kunnen helpen.Tevreden klanten van ons professioneel schoonmaakbedrijf:

Tevreden klanten schoonmaakbedrijf Grimbergen - ICM Belgium


Schoonmaakbedrijf Grimbergen - Foto gallerijen:

Terrasreiniging

Tapijtreiniging

Rolpad reiniging

Oprit reiniging

Schoonmaak oplevering na nieuwbouw of renovatie

Opkuis na verhuur

Opkuis na waterschade

Schoonmaak ondergrondse en bovengrondse parking

Industriële schoonmaak fabriekshallen

Industriële schoonmaak - Gevelreiniging

Dakreiniging

Grafzerk reinigen

Industriële schoonmaak - innovatieve stoomreiniging

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x