ICM - Schoonmaakbedrijf

Kantoor schoonmaken

Waarom is een schone werkomgeving belangrijk? Zoals een kantoor!

kantoor schoonmaken | schoonmaak kantoren | Schoonmaakbedrijf icm

Een schone werkomgeving verhoogt de tevredenheid én productiviteit van uw medewerkers. Wij zorgen dat uw interieur tot in de puntjes hygiënisch, schoon en verzorgd is. 

Laat ons uw kantoor schoonmaken!

In België en Nederland vertrouwen tal van bedrijven op Schoonmaakbedrijf ICM voor de reguliere schoonmaak van hun kantoren en bedrijfspanden.

Iedereen werkt graag in opperste concentratie met je brein op scherp. Dat doe je best op een schone werkplek, waar je met orde fris en monter je dag begint. Met Gom maken we jouw kantoor brandschoon, van de vloer tot de bovenkant van elke bureaukast.

Wij passen ons volledig aan jouw organisatie aan. Heb je nood aan een schoonmaakbedrijf voor schoonmaak kantoren, schoonmaak bedrijfsruimtes of schoonmaakvan uw overheids-, onderwijs- of zorginstelling? 

Wij bezorgen u een voorstel op maat, kwalitatieve medewerkers, flexibele teams, ervaren poetsers, een vlekkeloze service en een unieke aanpak. Dit alles opdat u als klant een complete ontzorging geniet op vlak van schoonmaak kantoren. 

Een proper kantoor verhoogt de tevredenheid én productiviteit van uw medewerkers. Wij zorgen dat uw interieur tot in de puntjes hygiënisch schoon en verzorgd is. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de uitstraling van uw bedrijf.

Onze schoonmakers hebben allen een interne opleiding kantoren schoonmaken genoten aan de ICM Academy. 

U kan er op rekenen dat onze schoonmakers bij uw kantoor reinigen kwaliteit leveren in combinatie met snelheid.


Welke diensten zijn standaard inbegrepen bij schoonmaak kantoren?

 1. Sanitair poetsen
 2. Kantoor reinigen
 3. Vergaderruimtes onderhouden
 4. Inkomhal proper maken
 5. Keuken poetsen 
 6. Ladeblokken schoonmaken
 7. Vloeren stofzuigen
 8. Vloeren dweilen
 9. Oppervlakken afstoffen
 10. Contactpunten reinigen
 11. Vingerafdrukken verwijderen 
 12. Spiegels proper maken
 13. Separatieglas schoonmaken
 14. Vuilbakjes ledigen en prullenmanden vervangen
 15. Spinnenwebben verwijderen


Over ICM

Wij zijn schoonmakers pur-sang, die hoogkwalitatieve schoonmaakdiensten aanbieden en compleet te werk gaan, met een “meedenkende schwung”. 

Kortom, we geven om uw werkplek en die van uw medewerkers. Het moet niet enkel proper, schoon of hygiënisch zijn, maar ons schoonmaakbedrijf moet ook bijdragen aan de uitstraling van uw firma en de eerste indruk verzorgen die bezoekers krijgen tijdens een bezoek.

Vertel me meer over Schoonmaakbedrijf ICM


Klassieke schoonmaak

Schoonmaak kantoren

In heel België  vertrouwen tal van bedrijven op Schoonmaakbedrijf ICM voor de schoonmaak van hun kantoorruimtes en gebouwen. En zij weten waarom. 

Bureau’s kuisen kan een kunst zijn in klassieke schoonmaak. Niet iedere poetser heeft de finesse om kwaliteit te combineren met snelheid. Daarom legt iedere nieuwe medewerker voor klassieke schoonmaak een test af vooraleer een contract te krijgen en volgen ze sowieso de basisopleiding kantorenschoonmaak binnen de maand na opstart. 

Een propere werkomgeving verhoogt de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers. Bovendien draagt een gereinigde receptie en vergaderruimte bij aan de uitstraling van uw bedrijf naar klanten en bezoekers toe.

Zeker vandaag met de blijvende aanwezigheid van het coronavirus is kantorenschoonmaak en burelen desinfecteren cruciaal om de strijd tegen de COVID-19 te winnen.


Schoonmaak shopping center & business center

Laat niet alleen uw kantoren schoonmaken door ICM , maar ook uw shopping- en business centra. De reiniging van winkels, shoppingcentra en business centra behoren namelijk ook tot onze dienstverlening. Wij denken graag met u mee. Een samenwerking met poetsbedrijf ICM draagt bij tot de algemene klantentevredenheid door een schone winkelervaring te bieden.


Tapijtreiniging

Wij voeren bij veel van onze vaste klanten periodiek een dieptereiniging van hun vast tapijt uit. 

Bij vast tapijt voeren we de werken op locatie uit. Dit gaat van een standaard dieptereiniging tot een gespecialiseerde dieptereiniging d.m.v. de Chem-Dry koolzuurmethode. Bij een gespecialiseerde tapijtreiniging brengen ook steeds een vuilwerende beschermlaag aan zodat vuil en vlekken in de toekomst geen kans krijgen zich te hechten aan de vezels van het tapijt. Wat kan schoonmaakbedrijf ICM nog meer betekenen qua schoonmaak bedrijven in België en Nederland?

 • Reguliere schoonmaak (Laat uw winkel, supermarkt, showroom, shopping centra, kantoor schoonmaken)
 • Industriële reiniging (Schoonmaak van fabriekshallen, werkplaatsen, productielijn en machines)
 • Reinigen van koelingen
 • Reiniging van rolpaden
 • Parkingonderhoud (Onderhoud van bovengrondse en ondergrondse parking)
 • Oplevering (Opkuis na nieuwbouw en renovatie)
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x