ICM - Schoonmaakbedrijf

Klassieke Schoonmaak

Schoonmaak van kantoren

Klassieke schoonmaak

In heel België  vertrouwen tal van bedrijven op Schoonmaakbedrijf ICM voor de schoonmaak van hun kantoorruimtes en gebouwen. En zij weten waarom. 

Bureau’s kuisen kan een kunst zijn in klassieke schoonmaak. Niet iedere poetser heeft de finesse om kwaliteit te combineren met snelheid. Daarom legt iedere nieuwe medewerker voor klassieke schoonmaak een test af vooraleer een contract te krijgen en volgen ze sowieso de basisopleiding kantorenschoonmaak binnen de maand na opstart. 

Een propere werkomgeving verhoogt de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers. Bovendien draagt een gereinigde receptie en vergaderruimte bij aan de uitstraling van uw bedrijf naar klanten en bezoekers toe.

Zeker vandaag met de aanwezigheid van het coronavirus is kantorenschoonmaak en burelen desinfecteren cruciaal om de strijd tegen de COVID-19 te winnen.Schoonmaak Shopping centra & Business centra

Ook de schoonmaak van winkels, warenhuizen en shoppingcentra, business centra en bedrijvenparken maakt deel uit van onze dienstverlening. We ontzorgen al geruime tijd verschillende gerenommeerde klanten in de retailsector. 

Klik hier om enkele referenties te zien

Onze filosofie? De klanten van uw klanten zijn ook onze klanten. Een samenwerking met Schoonmaakbedrijf ICM draagt dan ook bij tot de algemene klantentevredenheid door een propere winkelervaring te bieden. We denken mee met u. 

Schoonmaakbedrijf ICM - schoonmaken van business center

 

Tapijtreiniging

Wij voeren bij veel van onze vaste klanten periodiek een dieptereiniging van hun vloerkleding uit. 

Bij vast tapijt voeren we de werken op locatie uit. Dit gaat van een standaard dieptereiniging tot een gespecialiseerde dieptereiniging d.m.v. de Chem-Dry koolzuurmethode. Bij een gespecialiseerde tapijtreiniging  brengen ook steeds een vuilwerende beschermlaag aan zodat vuil en vlekken in de toekomst geen kans krijgen zich te hechten aan de vezels van het tapijt. 

Losse tapijten reinigen we op onze locatie. Geen enkele job valt ons te zwaar. Handgeknoopt tapijt, Perzisch tapijt, hoogpolig tapijt, Oosters tapijt, zijden, wollen of katoenen tapijt. Onze chauffeur staat al klaar om uw vuile tapijten op te halen.


 

Desinfectieschoonmaak tegen coronavirus

Het coronavirus of COVID-19 verspreid zich wanneer iemand besmet met het virus hoest, uitademt of praat onder de vorm van besmette vloeistofdruppels. De meeste van die druppels komen op oppervlakken en voorwerpen terecht zoals burelen, tafels, telefoons, headsets, computermuizen, toetsenborden, deurklinken, lichtschakelaars, liftknoppen ... Mensen kunnen besmet raken door die voorwerpen en oppervlakken aan te raken en nadien hun neus, mond of ogen aan te raken. Het coronavirus verspreidt zich dus op een gelijkaardige manier als griep. 

Laat dus buiten de klassieke schoonmaak zeker allerlei contactpunten en ruimtes die door meerdere mensen betreden worden tijdig ontsmetten.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x