ICM - Schoonmaakbedrijf

KANTOREN | OFFICES

Schoonmaakbedrijf ICM staat in voor de klassieke schoonmaak van uw kantoorruimte, bureel, dokterskabinet, apotheek, tattooshop, ... Heeft u genoeg van de kopzorgen omtrent de schoonmaak binnen uw bedrijf? Vertel ons hoe we kunnen helpen en we staan graag voor u klaar!

Wat doet schoonmaakbedrijf ICM voor bedrijven?

  • Kantorenschoonmaak: Schoonmaak van kantoren, schoonmaak van burelen, schoonmaak business centra.
  • Tapijtreiniging: Dieptereiniging vast tapijt.
  • Industriële schoonmaak: Schoonmaak van fabriekshallen, werkatelier, productielijn en machines.
  • Reinigen van koelingen.
  • Parkingonderhoud: Onderhoud van bovengrondse en ondergrondse parking.
  • Oplevering: Opkuis na nieuwbouw en renovatie. Andere wensen of bezorgheden? 


Wij denken graag met u mee!
Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf?
Algemene schoonmaak van kantoren in België

In heel België en Nederland vertrouwen tal van bedrijven op schoonmaakbedrijf ICM voor het klassiek onderhoud van hun kantoorruimtes en gebouwen.

En zij weten waarom!

Een propere werkomgeving verhoogt de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers. Bovendien draagt een gereinigde receptie en propere vergaderruimte bij aan de uitstraling van uw bedrijf naar klanten en bezoekers toe. Een flexibele en vooruitstrevende schoonmaakfirma als partner voor soft facility management is altijd een doordachte investering.

ICM Belgium | Schoonmaak kantoor

Los van de klassieke dagelijkse of wekelijkse schoonmaak van uw kantoor, voeren we periodiek ook een dieptereiniging uit van diverse oppervlakken, voorwerpen en contactpunten. Schoonmaakproducten laten in 80% van de gevallen een lichte filmlaag achter op het oppervlak. Om zowel die filmlaag als het aangehechte vuil 100% te verwijderen, is een dieptereiniging met onze stoomtechniek dé manier. Zelf zetten wij deze techniek standaard elk kwartaal in naast de wekelijkse klassieke schoonmaak van ons eigen kantoor.

Uiteraard kiest u als klant de frequentie van schoonmaak en desinfectie zelf. Wij doen niet meer dan adviseren van onze expertise.Waarom kiezen klanten schoonmaakbedrijf ICM voor klassieke schoonmaak?

Schoonmaakbedrijf ICM - vijf waarden - Kantorenschoonmaak


Onze filosofie?


Uw klanten zijn ook onze klanten. Een samenwerking met schoonmaakbedrijf ICM draagt dan ook bij tot de algemene klantentevredenheid door een proper kantoor of bureel te bieden. 

Wij zijn bijzonder vooruitstrevend en denken met u mee. 

Hoe kan onze samenwerking ervoor zorgen dat uw omzet per bezoeker verhoogt? Als vooruitstrevende firma van de toekomst is het onze plicht anders te redeneren en verder voorruit te denken dan het doorsnee B2B schoonmaakbedrijf. Wij werken niet voor onze klanten, maar we werken met hen onder de vorm van een volwaardig partnership.


"Committed to perfection" is ons motto!


Wie zijn we?

Schoonmaakbedrijf ICM bestaat uit schoonmakers pur-sang, die hoogkwalitatief en compleet werken, met een “meedenkende schwung”. Kortom, we geven om uw werkplek en die van uw medewerkers. Uw kantoor of bureel moet niet enkel zuiver en hygiënisch zijn, het moet ook bijdragen aan de uitstraling van uw firma. Een eerste indruk is ontzettend belangrijk en maakt u maar één keer!


Van een stevige start tot een gevestigde waarde.

Martin Niemiec richt in 2016 ICM Belgium op  om zich te focussen op industriële schoonmaakdiensten met een knipoog naar klassieke schoonmaak. Hij bouwt in geen tijd een aanzienlijk klantenbestand op waardoor de eerste medewerkers al begin 2017 een feit zijn. 2017 is ook het jaar dat zijn levenspartner Ozlem Sagman medezaakvoerder wordt van de poetsfirma. Vandaag leiden ze een professioneel schoonmaakbedrijf met +45gemotiveerde medewerkers en +180 tevreden klanten verspreid over gans België.  

Ozlem & Martin | Cleaning Company ICM-BelgiumDesinfectie met behulp van stoom

Deze techniek werkt tevens desinfecterend. Onze stoomreinigers stomen op 180°C. Dit zorgt ervoor dat elke bacterie en elk virus instant vernietigd wordt. Deze techniek is bijzonder efficiënt, zeker vandaag met de aanwezigheid van het coronavirus. Het periodiek schoonmaken van kantoren en desinfecteren van burelen is cruciaal om de strijd tegen COVID-19 te winnen. Volg ons ook op Facebook!Dieptereiniging van vast tapijt

Als vooruitstrevend schoonmaakbedrijf voeren we bij veel van onze vaste klanten periodiek een dieptereiniging van hun vloerkleding uit. Dit gaat van een standaard dieptereiniging tot een gespecialiseerde dieptereiniging d.m.v. de Chem-Dry koolzuurmethode. Bij een gespecialiseerde tapijtreiniging brengen we ook steeds een vuilwerende beschermlaag aan zodat vuil en vlekken in de toekomst geen kans krijgen zich te hechten aan de vezels van het tapijt. 

Zie hieronder het resultaat van een behandeling bij een tapijt dat al enkele jaren niet meer diep gereinigd was. Je zou haast vergeten welke kleur het vloerkleed werkelijk had!

Cleaning company ICM Belgium | Tapijtreiniging


h


Schoonmaak winkels, supermarkten, shopping en business centra

Ook de schoonmaak van winkels, supermarkten, warenhuizen en shoppingcentra, business centra en bedrijvenparken maakt deel uit van onze dienstverlening. We ontzorgen al geruime tijd verschillende gerenommeerde klanten in de retailsector. 


Opleveringsopkuis na nieuwbouw en renovatie

Veel schoonmaakbedrijven bieden deze dienst aan, echter zijn weinig er weinig effectief specialist. Tijd en budget zijn bij deze dienst cruciaal. Met de foute schoonmaakpartner verlies je zowel tijd als geld. 

ICM Belgium heeft verschillende samenwerkingen lopen met bouwfirma’s en projectontwikkelaars. Wij staan u bij tijdens de bouwwerken d.m.v. periodiek onderhoud en schoonmaak van de werfketen of d.m.v. een vooropleveringsopkuis waarbij we de werf schoonmaken. Bij oplevering zorgen we ervoor dat de woningen of bedrijfsruimtes volledig instapklaar zijn.keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x