ICM - Schoonmaakbedrijf

Over ICM

Wie zijn we en waarvoor staan we bij ICM?

Wij zijn schoonmakers pur-sang, die hoogkwalitatieve schoonmaakdiensten aanbieden en compleet te werk gaan, met een “meedenkende schwung”. 

Kortom, we geven om uw werkplek en die van uw medewerkers. Het moet niet enkel proper, schoon of hygiënisch zijn, maar ons schoonmaakbedrijf moet ook bijdragen aan de uitstraling van uw firma en de eerste indruk verzorgen die bezoekers krijgen tijdens een bezoek. 

Over ICM | schoonmaakbedrijf ICM | ICM Belgium


Schoonmaakbedrijf ICM, een organisatie met visie & missie

Wij hebben als doel doorgroeien tot een top twintig schoonmaakbedrijf in de BeNeLux zonder ons persoonlijk contact met klanten te verliezen. 

Wij geloven bij ICM dat we dit kunnen waarmaken door zelf te beseffen en onze mensen ervan bewust te maken en houden dat schoonmaken een vak apart is dat enkel door opgeleide mensen mét passie kwalitatief uitgeoefend kan worden. Daarom straalt iedere medewerker het DNA uit van ons bedrijf. 

"Elk teamlid streeft naar perfectie, zonder perfect te zijn." 

Elke medewerker van het ICM-team krijgt via onze ICM Academy een hoogwaardige opleiding opdat zij onze klanten de kwalitatieve service kunnen geven die ze verdienen. Bovendien verdienen onze mensen op een ergonomische manier te kunnen werken, ondersteund door de machines en technologieën van morgen.

Wij dragen bovenstaande karakteristieken hoog in het vaandel en dragen ze elke dag uit bij onze klanten.

Om die reden vind je in ons klantenbestand vooral kantoren, praktijken, hotels en business centra terug.Van een stevige start tot een gevestigde waarde.

Martin Niemiec richt schoonmaakbedrijf ICM op om zich te focussen op industriële schoonmaakdiensten met een knipoog naar reguliere schoonmaak. Hij bouwt in geen tijd een aanzienlijk klantenbestand op in België waardoor de eerste medewerkers snel een feit zijn. 2017 is het jaar dat ook zijn levenspartner Ozlem Sagman medezaakvoerder wordt van het bedrijf. 

Ook Nederlandse bedrijven weten de weg te vinden naar schoonmaakbedrijf ICM en daarom wordt in 2021 ICM Nederland opgericht om de Nederlandse klanten beter van dienst te zijn. Locale aanwezigheid maakt dat we immers dichter bij onze klanten kunnen staan.

Vandaag is schoonmaakbedrijf ICM een begrip binnen het landschap van de professionele schoonmaak voor bedrijven. Het is een onderneming met +100 gemotiveerde arbeiders en bedienden, gekwalificeerde schoonmaakpartners, betrouwbare leveranciers en +250 tevreden klanten verspreid over gans België en Nederland.   

Schoonmaakbedrijf ICM | Professionele schoonmakers | Professioneel schoonmaakbedrijf | Bedrijvenschoonmaak

Interesse in een samenwerking met schoonmaakbedrijf ICM?

Bij vragen of opmerkingen kan u ons altijd contacteren of de andere linken bezoeken over onze schoonmaakdiensten die we aanbieden in Nederland! keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x