ICM - Schoonmaakbedrijf

KOELINSTALLATIES | COOLING

Schoonmaakbedrijf ICM is specialist in het reinigen van koelinstallaties. Heeft u genoeg van de kopzorgen omtrent de schoonmaak van uw koelinstallaties? Vertel ons hoe we kunnen helpen en we staan graag voor klaar!

Wat doet schoonmaakbedrijf ICM voor bedrijven buiten het reinigen van koelinstallaties?

  • Industriële schoonmaak: Schoonmaak van fabriekshallen, werkatelier, productielijn en machines.
  • Klassieke schoonmaak: Schoonmaak van kantoren, winkels en supermarkten.
  • Onderhoud van rolpaden en -trappen: Reiniging rolpaden en roltrappen.
  • Parkingonderhoud: Onderhoud van bovengrondse en ondergrondse parking.
  • Oplevering: Opkuis na nieuwbouw en renovatie. Andere wensen of bezorgheden? 
  • Wij denken graag met u mee!


Wij denken graag met u mee!
Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf?Het reinigen van koelinstallaties: Waarom beter laten reinigen door een specialist?

Luchtgekoelde condensors bestaan uit een buizensysteem met lamellen. Deze lamellen kunnen bevuild geraken, waardoor de luchtdoorstroming daalt en de warmteoverdracht sterk verminderd wordt. Hierdoor zal het energieverbruik stijgen omdat de vervuilde condensors hun warmte niet meer kwijt raken.

Een bevuild systeem verkort dus de levensduur van uw installatie. Wanneer u uw installatie met regelmaat laat reinigen, zal uw installatie minder storingen ondervinden en wordt de levensduur verlengd!


Reinigen van koelinstallaties

In heel België vertrouwen tal van bedrijven op ICM Belgium voor de schoonmaak van hun gebouwen en het reinigen van koelinstallaties.

En zij weten waarom!

Een propere winkel of showroom draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf en verhoogt de tevredenheid en koopkracht van uw klanten. Bovendien verhoogt een propere werkomgeving de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers.We beseffen het vaak niet, maar echt alles wordt vuil. Ook daar waar men het op het eerste zicht niet ziet. Elk onderdeeltje van uw firma verdient dan ook aandacht en heeft vroeg of laat een grondige reiniging nodig. Zo ook de koelelementen of koelingen van uw supermarkt. Zonder kennis en ervaring moet je aan het reinigen van koelinstallaties niet beginnen. Daarom krijgen zelfs nieuwe medewerkers mét ervaring een gedegen opleiding alvorens zonder begeleiding schoonmaakwerken te gaan uitvoeren. ICM Belgium, een flexibele en vooruitstrevende schoonmaakfirma als partner voor soft facility management is dus altijd een doordachte investering.

Reinigen van koelinstallaties door ICM Belgium

Los van de klassieke dagelijkse of wekelijkse schoonmaak binnen bedrijven, voeren we periodiek ook een dieptereiniging uit van diverse oppervlakken, voorwerpen en contactpunten. Schoonmaakproducten laten in 80% van de gevallen een lichte filmlaag achter op het oppervlak. Om zowel die filmlaag als het aangehechte vuil 100% te verwijderen, is een dieptereiniging met onze stoomtechniek dé manier. Zelf zetten wij deze techniek standaard elk kwartaal in naast de wekelijkse klassieke schoonmaak van ons eigen kantoor.

Uiteraard kiest u als klant de frequentie van schoonmaak en desinfectie zelf. Wij doen niet meer dan adviseren van onze expertise.Waarom kiezen voor schoonmaakbedrijf ICM voor het reinigen van koelinstallaties?

Kernwaarden ICM Belgium bij het reinigen van koelinstallaties

Onze filosofie?

Uw klanten zijn ook onze klanten. Een samenwerking met schoonmaakbedrijf ICM draagt dan ook bij tot de algemene klantentevredenheid door een propere winkel, supermarkt of showroom te bieden. Ook in de kleinste hoekjes en kantjes!

Als vooruitstrevende firma van de toekomst is het onze plicht anders te redeneren en verder voorruit te denken dan het doorsnee B2B schoonmaakbedrijf. Wij werken niet voor onze klanten, maar we werken met hen onder de vorm van een volwaardig partnership.


"Committed to perfection" is ons motto!


Wie zijn we?

Schoonmaakbedrijf ICM bestaat uit schoonmakers pur-sang, die hoogkwalitatief en compleet werken, met een “meedenkende schwung”. Kortom, we geven om uw werkplek en die van uw medewerkers. Uw kantoor of bureel moet niet enkel zuiver en hygiënisch zijn, het moet ook bijdragen aan de uitstraling van uw firma. Een eerste indruk is ontzettend belangrijk en maakt u maar één keer!


Van een stevige start tot een gevestigde waarde.

Martin Niemiec richt in 2016 Schoonmaakbedrijf ICM op  om zich te focussen op industriële schoonmaakdiensten met een knipoog naar klassieke schoonmaak. Hij bouwt in geen tijd een aanzienlijk klantenbestand op waardoor de eerste medewerkers al begin 2017 een feit zijn. 2017 is ook het jaar dat zijn levenspartner Ozlem Sagman medezaakvoerder wordt van de poetsfirma. Vandaag leiden ze een professioneel schoonmaakbedrijf met +45 gemotiveerde medewerkers en +180tevreden klanten verspreid over gans België en Nederland.  

ICM Belgium Özlem Sagman en Martin NiemiecDesinfectie met behulp van stoom

Deze techniek werkt tevens desinfecterend. Onze stoomreinigers stomen op 180°C. Dit zorgt ervoor dat elke bacterie en elk virus instant vernietigd wordt. Deze techniek is bijzonder efficiënt, zeker vandaag met de aanwezigheid van het coronavirus. Het periodiek schoonmaken van uw winkel of showroom en desinfecteren van contactpunten is cruciaal om de strijd tegen COVID-19 te winnen. 


Volg ons ook op Facebook!Schoonmaak winkels, supermarkten, shopping en business centra

Ook de schoonmaak van winkels, supermarkten, warenhuizen en shoppingcentra, business centra en bedrijvenparken maakt deel uit van onze dienstverlening. We ontzorgen al geruime tijd verschillende gerenommeerde klanten in de retailsector. 


Reinigen van rolpaden

Rolpaden of roltrappen reinigen is een specifieke schoonmaakdienst die doorgaans onderschat wordt door zowel facilityleveranciers als de klant in kwestie. Door een foute reinigingsmethode van de rolpad, oftwel tapis roulant, kan deze glad worden of beginnen roesten. Dit terwijl er dagelijkse duizenden mensen gebruik van maken met hun winkelkarretje, baggage of winkelzakken. 

Laat uw rolpad of -trap daarom reinigen door de professionals van ICM Belgium!

Rolpadreinigen door ICM Belgium.


Opleveringsopkuis na nieuwbouw en renovatie

Veel schoonmaakbedrijven bieden deze dienst aan, echter zijn weinig er weinig effectief specialist. Tijd en budget zijn bij deze dienst cruciaal. Met de foute schoonmaakpartner verlies je zowel tijd als geld. 

ICM Belgium heeft verschillende samenwerkingen lopen met bouwfirma’s en projectontwikkelaars. Wij staan u bij tijdens de bouwwerken d.m.v. periodiek onderhoud en schoonmaak van de werfketen of d.m.v. een vooropleveringsopkuis waarbij we de werf schoonmaken. Bij oplevering zorgen we ervoor dat de woningen of bedrijfsruimtes volledig instapklaar zijn.


Terug naar HOME.keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x