ICM - Schoonmaakbedrijf

Kantorenschoonmaak regio Zuienkerke

ICM Belgium staat in voor de klassieke schoonmaak van uw kantoorruimte, bureel, dokterskabinet, apotheek, tattooshop, ... binnen regio Zuienkerke. Ons doel is om de klant volledig te ontzorgen op het gebied van professionele schoonmaak binnen bedrijven. Heeft u genoeg van de kopzorgen omtrent de schoonmaak van uw bedrijf? Neem dan vandaag nog contact met ons op!


ICM Belgium Office Cleaning - kantorenschoonmaak


Bent u op zoek naar professionele kantorenschoonmaak regio Zuienkerke?


Waarom kiezen voor een professioneel schoonmaakbedrijf voor de kantorenschoonmaak?

Een propere werkomgeving verhoogt de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers. Bovendien draagt een gereinigde receptie en propere vergaderruimte bij aan de uitstraling van uw bedrijf naar klanten en bezoekers toe. Een flexibele en vooruitstrevende schoonmaakfirma als partner voor soft facility management is altijd een doordachte investering. 

Los van de klassieke dagelijkse of wekelijkse schoonmaak van uw kantoor, voeren we periodiek ook een dieptereiniging uit van diverse oppervlakken, voorwerpen en contactpunten. Schoonmaakproducten laten in 80% van de gevallen een lichte filmlaag achter op het oppervlak. Om zowel die filmlaag als het aangehechte vuil 100% te verwijderen, is een dieptereiniging met onze stoomtechniek dé manier. Zelf zetten wij deze techniek standaard elk kwartaal in naast de wekelijkse klassieke schoonmaak van ons eigen kantoor.

Uiteraard kiest u als klant de frequentie van schoonmaak en desinfectie zelf. Wij doen niet meer dan adviseren van onze expertise.


Waarom kiezen voor schoonmaakbedrijf ICM Belgium?

  • Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf, gespecialiseerd in klassieke schoonmaak van kantoren. Wij reinigen uw ruimtes met de juiste producten en materialen.
  • Wij desinfecteren indien gewenst contactpunten en -oppervlakten.
  • Veiligheid: wij zijn gespecialiseerd het veilig schoonmaken en beschikken over de juiste materialen en technieken om veilig te werken.
  • Onze mensen hebben de nodige vakkennis en worden op regelmatige basis bijgeschoold.
  • Wij werken doorheen heel België, ook regio Zuienkerke.
  • Kortom: wij ontzorgen u bij de schoonmaak binnen uw bedrijf!


Kantorenschoonmaak in Zuienkerke

In heel België vertrouwen tal van bedrijven op ICM Belgium voor de kantorenschoonmaak. En zij weten waarom!

Kernwaarden ICM Belgium

Desinfectie van contactpunten en oppervlakten

Desinfectie met behulp van stoom: Deze techniek werkt tevens desinfecterend. Onze stoomreinigers stomen op 180°C. Dit zorgt ervoor dat elke bacterie en elk virus instant vernietigd wordt. 

Meer foto's van algemene schoonmaak

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x