ICM - Schoonmaakbedrijf

Opkuis nieuwbouw Hamme

SNEL, STIPT & PROFESSIONEEL

100% clean en 0% zorgen dat zijn de cijfers die u als ondernemer wil horen als het gaat over industriële reiniging. Wel laat het dat nu net zijn wat wij van ICM Belgium (industriële reiniging Hamme) aan onze klanten verzekeren. Maak hier onder kennis met ons bedrijf, hopelijk maken we spoedig kennis met elkaar.


Opkuis nieuwbouw Hamme?Opkuis nieuwbouw Hamme - fabriekshal - ICM Belgium


Wat doet we allemaal voor industrie uit Hamme?


Opkuis nieuwbouw projecten in Hamme

  • Opritten, terrassen, daken, gevels en reclameborden op totem laten reinigen
  • Reinigen van productielijnen & installaties
  • Opkuis nieuwbouw & renovatie projecten
  • Kauwgomverwijdering
  • Schoonmaak Fabriekshallen
  • Graffiti verwijdering


Algemene schoonmaak

  • Schoonmaak kantoren
  • Dieptereiniging vast & los tapijt
  • Schoonmaak shopping centra & business centra
  • Koelingen reinigen


PS. We zijn zowel een industriële reinigingsfirma voor bedrijven uit Hamme als een schoonmaakbedrijf voor bedrijven en particulieren uit Hamme.


industriële reinigingsfirma Hamme - Schoonmaak fabrieks-, productie- en stockagehallen

Volg ons op Instagram of Facebook.Waarom kiezen voor oplevering van nieuwbouw door ICM Belgium?


Transparant

Flexibel

Ontzorgend

Vooruitstrevend

Betoverend


Offerte voor oplevering van nieuwbouw in Hamme? 


Industriële schoonmaak in Hamme

Opleveringsopkuis na nieuwbouw & renovatie

We hebben verschillende samenwerkingen lopen met bouwfirma’s en projectontwikkelaars die op ons beroep doen om vastgoedprojecten op te leveren. Wij staan u bij tijdens de bouwwerken d.m.v. periodiek onderhoud en schoonmaak van de werfketen of d.m.v. een vooropleveringsopkuis waarbij we de werf borstelschoon maken. Bij oplevering zorgen we ervoor dat de woningen, openbare ruimtes of de industriebouw volledig instapklaar zijn. 


Opritten, terrassen, daken, gevels en reclameborden op totem laten reinigen

Niet enkel de binnenkanten van uw bedrijfsgebouwen hebben onderhoud nodig. Een groen bemoste parking of ingang.. Een gevel aangetast door de weersomstandigheden en uitstootgassen.. Reclameborden of wegwijzers waar je de tekst amper nog op kan lezen.. 

Dit zijn allemaal details die aandacht verdienen wanneer het gaat over de uitstraling van uw firma en de beleving die een bezoeker krijgt wanneer hij of zij een locatie van uw firma bezoekt.

We kunnen u op twee specialistische manieren helpen: Een hogedrukreiniging d.m.v. warmwatertrailer of door een stoomreiniging onder hoge druk.

 

Reinigen van productielijnen & installaties

Al geruime tijd geniet ICM Belgium het vertrouwen van gerenommeerde klanten in de voedselverwerkende industrie. Hygiëne en desinfectie maken in deze sectoren deel uit van het primaire proces. Zowel besmettingen door menselijk handelen als door rondvliegende stofdeeltjes, kiemen en sporen worden zorgvuldig vermeden door ons team speciaal opgeleid voor industriële reiniging.

 

Kauwgomverwijdering

Vele parkings, shopping centra, ingangen van supermarkten, winkels, straten en marktpleinen verliezen hun sier en uitstraling door in de bodem, bestrating of vloer getrapte kauwgom. 

Door een gespecialiseerde stoomreiniging verwijderen we een kauwgomresten in 3 seconden. Deze techniek is revolutionair op de Belgische markt. 

     

Schoonmaak Fabriekshallen

Ook de schoonmaak van bijvoorbeeld productiehallen en werkateliers rondom machines kunnen we voor onze rekening nemen. We reinigen de productiemachines, maken de fabriekshallen stof- en vetvrij en gebruiken onze hogedruk warmwatertrailer of stoomreiniger waar nodig. 

Wij helpen klanten die een periodieke reiniging vragen, maar ook klanten die ons vandaag nog nodig hebben omwille van brandschade of waterschade. Hoe langer uw productieproces stil ligt, hoe meer geld het u kost. Flexibiliteit is dan ook een van onze kernwaarden.

 

Graffiti verwijdering

ICM Belgium is gespecialiseerd in het verwijderen van graffiti door onze innovatieve schoonmaaktechniek, namelijk stoomreiniging onder hoge druk. Oude- en nieuwe graffiti, gevels, vloeren, beton, het maakt allemaal niet uit. 

Nagenoeg elke natuurlijke vervuiling, graffiti of verf verwijderen in een minimum van tijd op een droge én milieuvriendelijke manier. Gedaan met die vervuilende reinigingstechnieken, gevels en bruggen vol graffiti!


Schoonmaakbedrijf Hamme - Opkuis nieuwbouw - ICM Belgium


Over schoonmaakbedrijf ICM Belgium

Van een stevige start tot een gevestigde waarde.

Martin Niemiec richt in 2016 ICM Belgium op  om zich te focussen op industriële schoonmaakdiensten met een knipoog naar klassieke schoonmaak. Hij bouwt in geen tijd een aanzienlijk klantenbestand op waardoor de eerste medewerkers al begin 2017 een feit zijn. 2017 is ook het jaar dat zijn levenspartner Ozlem Sagman medezaakvoerder wordt van de firma. Vandaag leiden ze een professioneel schoonmaakbedrijf met +20 gemotiveerde medewerkers en  +100 tevreden klanten verspreid over gans België.   

 

Wie zijn we?

Wij zijn schoonmakers pur-sang, die hoogkwalitatief en compleet werken, met een “meedenkende schwung”. Kortom, we geven om jouw werkplek en die van jouw medewerkers. Het moet niet enkel zuiver, of hygiënisch zijn, maar ook bijdragen aan de uitstraling van uw firma en de eerste indruk verzorgen die bezoekers krijgen tijdens een bezoek.


Visie & Missie

Wij geloven dat schoonmaak een vak apart is dat enkel door experts mét passie kwalitatief uitgeoefend kan worden. Daarom straalt iedere medewerker het DNA uit van onze firma. 

Elk lid van het ICM-team krijgt via onze ICM Academy een hoogwaardige opleiding opdat zij hun klanten de kwalitatieve service kunnen geven die ze verdienen. Bovendien verdienen onze mensen op een ergonomische manier te kunnen werken, ondersteund door de machines en technologieën van morgen.

Op deze manier willen wij de markt naar het niveau van de toekomst brengen.
Tevreden klanten van ons professioneel schoonmaakbedrijf:

Tevreden klanten schoonmaakbedrijf Hamme - ICM Belgium


Schoonmaakbedrijf Hamme

In héél België vertrouwen tal van bedrijven op ICM Belgium voor het schoonmaken van kantoren en gebouwen. En zij weten waarom. 

Bureau’s kuisen kan een kunst zijn. Niet iedere poetser heeft de finesse om kwaliteit te combineren met snelheid. Daarom legt iedere nieuwe medewerker een test af vooraleer een contract te krijgen en volgen ze sowieso de basisopleiding kantorenschoonmaak binnen de maand na opstart. 

Een propere werkomgeving verhoogt de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers. Bovendien draagt een gereinigde receptie en vergaderruimte bij aan de uitstraling van uw bedrijf naar klanten en bezoekers toe.


Schoonmaken van kantoren: Dieptereiniging vast & los tapijt

Wij voeren bij veel van onze vaste klanten periodiek een dieptereiniging van hun vloerkleding uit. 

Bij vast tapijt voeren we de werken op locatie uit. Dit gaat van een standaard dieptereiniging tot een gespecialiseerde dieptereiniging d.m.v. de Chem-Dry koolzuurmethode. Bij een gespecialiseerde tapijtreiniging  brengen ook steeds een vuilwerende beschermlaag aan zodat vuil en vlekken in de toekomst geen kans krijgen zich te hechten aan de vezels van het tapijt. 

Losse tapijten reinigen we op onze locatie. Geen enkele job valt ons te zwaar. Handgeknoopt tapijt, Perzisch tapijt, hoogpolig tapijt, Oosters tapijt, zijden, wollen of katoenen tapijt. Onze chauffeur staat al klaar om uw vuile tapijten op te halen. Dus schoonmaken kantoren...? 1 adres.


Tapijtreiniging Hamme

Volg ons op Instagram of Facebook.

   

Schoonmaak Shopping centra & Business centra

Ook de schoonmaak van winkels, warenhuizen en shoppingcentra, business centra en bedrijvenparken maakt deel uit van onze dienstverlening. We ontzorgen al geruime tijd verschillende gerenommeerde klanten in de retailsector. 

Onze filosofie? De klanten van uw klanten zijn ook onze klanten. Een samenwerking met ICM Belgium draagt dan ook bij tot de algemene klantentevredenheid door een propere winkelervaring te bieden. We denken ook mee met u. Hoe kan onze samenwerking ervoor zorgen dat uw omzet per bezoeker verhoogt? Ooit al gedacht aan geurmarketing? 

 

Koelingen reinigen

We beseffen het vaak niet, maar alles wordt vuil. Elk onderdeeltje van een firma heeft dan ook vroeg of laat een grondige reiniging nodig. Zo ook de koelelementen of koelingen van bijvoorbeeld supermarktketens. Zonder kennis en ervaring moet je aan deze job niet beginnen. Daarom krijgen zelfs nieuwe medewerkers mét ervaring een gedegen opleiding alvorens zonder begeleiding schoonmaakwerken te gaan uitvoeren.Volg ons op Instagram of Facebook.Schoonmaakbedrijf Hamme - Foto gallerijen:

Terrasreiniging

Tapijtreiniging

Rolpad reiniging

Oprit reiniging

Schoonmaak oplevering na nieuwbouw of renovatie

Opkuis na verhuur

Opkuis na waterschade

Schoonmaak ondergrondse en bovengrondse parking

Industriële schoonmaak fabriekshallen

Industriële schoonmaak - Gevelreiniging

Dakreiniging

Grafzerk reinigen

Industriële schoonmaak - innovatieve stoomreiniging

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x