ICM - Schoonmaakbedrijf

Reinigen van koelingen regio Ichtegem

ICM Belgium staat in voor het reinigen van koelingen binnen uw bedrijf regio Ichtegem. Ons doel is om de klant volledig te ontzorgen op het gebied van schoonmaak en desinfectie. Heeft u genoeg van de kopzorgen omtrent het schoonmaken van uw koelinstallaties? Neem dan vandaag nog contact met ons op!


ICM Belgium | Reinigen van koelingen


Bent u op zoek naar professionele reiniging van koelinstallaties regio Ichtegem?


Waarom uw condensors laten reinigen door een specialist?


Luchtgekoelde condensors bestaan uit een buizensysteem met lamellen. Deze lamellen kunnen bevuild geraken, waardoor de luchtdoorstroming daalt en de warmteoverdracht sterk verminderd wordt. Hierdoor zal het energieverbruik stijgen omdat de vervuilde condensors hun warmte niet meer kwijt raken.

Een bevuild systeem verkort dus de levensduur van uw installatie. Wanneer u uw installatie met regelmaat laat reinigen, zal uw installatie minder storingen ondervinden en wordt de levensduur verlengd!
Waarom kiezen voor ICM Belgium om uw koelingen te laten reinigen?

  • Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf, gespecialiseerd in de industriële schoonmaak. Wij reinigen uw koelinstallatie met de juiste producten en materialen.
  • Veiligheid: wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van koelingen en gebruiken de juiste materialen en technieken om uw installatie veilig te reinigen.
  • Onze mensen hebben de nodige vakkennis en worden op regelmatige basis bijgeschoold.
  • Wij werken doorheen heel België, ook regio Ichtegem.
  • Kortom: wij ontzorgen u bij het reinigen van uw koelinstallatie!Reinigen van koelingen in Ichtegem

In heel België vertrouwen tal van bedrijven en particulieren op ICM Belgium voor de reiniging van hun koelinstallaties. En zij weten waarom!

Kernwaarden ICM Belgium

Industriële en klassieke schoonmaak regio Ichtegem

Ook de schoonmaak van winkels, supermarkten, warenhuizen en shoppingcentra, business centra en bedrijvenparken maakt deel uit van onze dienstverlening. We ontzorgen al geruime tijd verschillende gerenommeerde klanten in de retailsector.  


Meer foto's:

Reinigen van koelingen

Algemene schoonmaak

Rolpadreiniging

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x