ICM - Schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf Menen

ICM Belgium staat in voor de klassieke schoonmaak en industriële schoonmaak binnen uw bedrijf regio Menen. Ons doel is om de klant volledig te ontzorgen als het aankomt op schoonmaak en desinfectie. Heeft u genoeg van de kopzorgen omtrent de schoonmaak binnen uw bedrijf? Vertel ons hoe we kunnen helpen en we staan graag voor u klaar!


In welke sectoren is schoonmaakbedrijf ICM Belgium actief?

Schoonmaakbedrijf ICM Belgium - OfficeOffices

Schoonmaakbedrijf ICM Belgium - retailRetail

Schoonmaakbedrijf ICM Belgium - industryIndustry

Schoonmaakbedrijf ICM Belgium - CoolingCooling

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf regio Menen?Wat doet schoonmaakbedrijf ICM Belgium voor bedrijven in gans België?

  • Kantorenschoonmaak: Klassieke schoonmaak van kantoren en burelen.
  • Tapijtreiniging: Dieptereiniging van vast tapijt.
  • Klassieke schoonmaak retail: Schoonmaak van winkels, supermarkten, showrooms en onderhoud van shopping centra.
  • Industriële schoonmaak: Schoonmaak van fabriekshallen, werkatelier, productielijn en machines.
  • Reinigen van koelingen.
  • Reiniging van rolpaden.
  • Parkingonderhoud: Onderhoud van bovengrondse en ondergrondse parking.
  • Oplevering: Opkuis na nieuwbouw en renovatie. 


Waarom kiezen voor schoonmaakbedrijf ICM Belgium voor uw bedrijf?

Kernwaarden schoonmaakbedrijf ICM Belgium.


Algemene schoonmaak van kantoren in Menen

In heel België vertrouwen tal van bedrijven op ICM Belgium voor de schoonmaak van hun kantoorruimtes en gebouwen.

En zij weten waarom!

Een propere werkomgeving verhoogt de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers. Bovendien draagt een gereinigde receptie en propere vergaderruimte bij aan de uitstraling van uw bedrijf naar klanten en bezoekers toe. Een flexibel en vooruitstrevend schoonmaakbedrijf als partner voor soft facility management is altijd een doordachte investering.


Algemene schoonmaak van winkels in Menen

Een schone winkel of showroom draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf en verhoogt de tevredenheid en koopkracht van uw klanten. Bovendien verhoogt een propere werkomgeving de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers. 

Los van de klassieke dagelijkse of wekelijkse schoonmaak binnen uw bedrijf, voeren we periodiek ook een dieptereiniging uit van diverse oppervlakken, voorwerpen en contactpunten. Schoonmaakproducten laten in 80% van de gevallen een lichte filmlaag achter op het oppervlak. Om zowel die filmlaag als het aangehechte vuil 100% te verwijderen, is een dieptereiniging met onze stoomtechniek dé manier. Zelf zetten wij deze techniek standaard elk kwartaal in naast de wekelijkse klassieke schoonmaak van ons eigen kantoor.

Uiteraard kiest u als klant de frequentie van schoonmaak en desinfectie zelf. Wij doen niet meer dan adviseren van onze expertise.Industriële schoonmaak in Menen

ICM Belgium staat in voor de schoonmaak van uw fabriekshallen, werkateliers, productielijnen en gebouwen. We reinigen de productiemachines, maken de fabriekshallen stof- en vetvrij en gebruiken onze hogedruk warmwatertrailer of stoomreiniger waar nodig.  


Reinigen van koelinstallaties

We beseffen het vaak niet, maar echt alles wordt vuil. Ook daar waar men het op het eerste zicht niet ziet. Elk onderdeeltje van uw firma verdient dan ook aandacht en heeft vroeg of laat een grondige reiniging nodig. Zo ook de koelelementen of koelingen van uw supermarkt. Zonder kennis en ervaring moet je aan het reinigen van koelinstallaties niet beginnen. Daarom krijgen zelfs nieuwe medewerkers mét ervaring een gedegen opleiding alvorens zonder begeleiding schoonmaakwerken te gaan uitvoeren. ICM Belgium, een flexibele en vooruitstrevende schoonmaakfirma als partner voor soft facility management is dus altijd een doordachte investering.Desinfectie met behulp van stoom

Deze techniek werkt zowel reinigend als desinfecterend. Onze stoomreinigers stomen op 180°C. Dit zorgt ervoor dat elke bacterie en elk virus instant vernietigd wordt. Deze techniek is bijzonder efficiënt, zeker vandaag met de aanwezigheid van het coronavirus. Het periodiek schoonmaken van uw winkel of showroom en desinfecteren van contactpunten is cruciaal om de strijd tegen COVID-19 te winnen. Opkuis ondergrondse - en bovengrondse parkings

Parkeerplaatsen en parkings die proper onderhouden zijn, geven een veilig, geruststellend en aangenaam gevoel aan de gebruiker. 

Parkings van winkelketens, shopping centra, business centra, bedrijven en appartementsgebouwen genieten een intensief gebruik. Daardoor worden ze smerig, ontstaat zwerfvuil en kan u zelfs last krijgen van geurhinder en ongedierte. Bovendien komt de veiligheid van de gebruikers in het gedrang.

Bovendien laten auto's bandensporen, olie, vet en uitlaatgassen achter. Een periodieke reiniging van uw ondergrondse en bovengrondse parkings zijn dus geen overbodige luxe. Ons team gebruikt de meest recente onderhoudsmethoden en -technieken om uw parking onder handen te nemen.

Reinigen van rolpaden

Rolpaden of roltrappen reinigen is een specifieke schoonmaakdienst die doorgaans onderschat wordt door zowel facilityleveranciers als de klant in kwestie. Door een foute reinigingsmethode van de rolpad, oftwel tapis roulant, kan deze glad worden of beginnen roesten. Dit terwijl er dagelijkse duizenden mensen gebruik van maken met hun winkelkarretje, baggage of winkelzakken. 

Laat uw rolpad of -trap daarom reinigen door de professionals van ICM Belgium! 

Opleveringsopkuis na nieuwbouw en renovatie

Veel schoonmaakbedrijven bieden deze dienst aan, echter zijn weinig er weinig effectief specialist. Tijd en budget zijn bij deze dienst cruciaal. Met de foute schoonmaakpartner verlies je zowel tijd als geld. 

ICM Belgium heeft verschillende samenwerkingen lopen met bouwfirma’s en projectontwikkelaars. Wij staan u bij tijdens de bouwwerken d.m.v. periodiek onderhoud en schoonmaak van de werfketen of d.m.v. een vooropleveringsopkuis waarbij we de werf schoonmaken. Bij oplevering zorgen we ervoor dat de woningen of bedrijfsruimtes volledig instapklaar zijn. https://www.icm-belgium.be

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x