ICM - Schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf Stekene

SNEL, STIPT & PROFESSIONEEL

100% clean en 0% zorgen dat zijn de cijfers die u als ondernemer wil horen als het gaat over de schoonmaak van je kantoren, je werf of ander type zaak. Als schoonmaakfirma voor bedrijven is ons eerste en voornamelijkste doel onze klant volledig ontzorgen. 

Hopelijk tot snel!




Professioneel schoonmaakbedrijf in regio Stekene nodig?



Tevreden klanten van onze professionele schoonmaakfirma:

Schoonmaakbedrijf Stekene - ICM Belgium


Wat doet ons professioneel schoonmaakbedrijf voor bedrijven uit Stekene?

Klassieke schoonmaak

 • Schoonmaak kantoren / kantorenschoonmaak 
 • Dieptereiniging vast & los tapijt / tapijtreiniging 
 • Schoonmaak Shopping centra & Business centra
 • Bovengrondse parkings onderhouden / Ondergrondse parkings reinigen 

Industriële schoonmaak

 • Opritten, terrassen, daken, gevels en reclameborden op totem laten reinigen
 • Reinigen van productielijnen & installaties (vnl. voedingindustrie)
 • Opleveringsopkuis na nieuwbouw & renovatie
 • Kauwgomverwijdering
 • Schoonmaak Fabriekshallen
 • Graffiti verwijdering
 • Koelingen reinigen / koelelementen kuisen


Schoonmaakbedrijf Stekene - ICM Belgium

Volg ons op Instagram of Facebook.


Waarom kiezen voor schoonmaakbedrijf ICM Belgium?


Transparant

Flexibel

Ontzorgend

Vooruitstrevend

Betoverend



Offerte van een kwalitatieve poetsfirma uit de regio Stekene nodig? 



Algemene Schoonmaak

Schoonmaak kantoren in Stekene

In heel België vertrouwen tal van bedrijven op poetsfirma ICM Belgium voor de klassieke kantorenschoonmaak en gebouwen. En zij weten waarom. 

Bureau’s kuisen kan een kunst zijn. Niet iedere poetser heeft de finesse om kwaliteit te combineren met snelheid. Daarom legt iedere nieuwe medewerker een test af vooraleer een contract te krijgen en volgen ze sowieso de basisopleiding kantorenschoonmaak binnen de maand na opstart. 

Een propere werkplek verhoogt de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers. Bovendien draagt een gereinigde receptie en een propere vergaderruimte bij aan de uitstraling van uw bedrijf naar klanten en bezoekers toe. Een uitstekende schoonmaakfirma als partner voor soft facility management is altijd een doordachte investering. 

Los van de klassieke dagelijkse of wekelijkse schoonmaak voeren we periodiek ook dieptereiniging uit van oppervlakken, voorwerpen en contactpunten. Schoonmaakproducten laten in 80% van de gevallen een lichte filmlaag achter op het oppervlak. Om zowel die filmlaag als het aangehechte vuil 100% te verwijderen is een dieptereiniging met onze stoomtechniek dé manier. Wij doen het op ons kantoor standaard elk kwartaal. 

Uiteraard kiest u de frequentie als klant zelf. Wij doen niet meer dan adviseren vanuit onze expertise.

Deze techniek werkt ook desinfecterend. We stomen op 180°C wat ervoor zorgt dat we ook elke bacterie en elk virus instant vernietigen. Daarom is deze techniek zo efficiënt gebleken tijdens de coronavirusdreiging.




Dieptereiniging vast & los tapijt

Als vooruitstrevende schoonmaakfirma voeren bij veel van onze vaste klanten periodiek een dieptereiniging van hun vloerkleding uit. 

Bij vast tapijt voeren we de werken op locatie uit. Dit gaat van een standaard dieptereiniging tot een gespecialiseerde dieptereiniging d.m.v. de Chem-Dry koolzuurmethode. Bij een gespecialiseerde tapijtreiniging brengen we ook steeds een vuilwerende beschermlaag aan zodat vuil en vlekken in de toekomst geen kans krijgen zich te hechten aan de vezels van het tapijt. 

Hieronder het resultaat na een korte behandeling van enkel minuten bij een tapijt dat al enkele jaren niet meer diep gereinigd was. Soms stel je vast dat je was vergeten welke kleur het vloerkleed werkelijk had!

Schoonmaakbedrijf Stekene - ICM Belgium


Losse tapijten reinigen we op onze locatie. Geen enkele job valt ons te zwaar. Handgeknoopt tapijt, Perzisch tapijt, hoogpolig tapijt, Oosters tapijt, zijden, wollen of katoenen tapijt. Onze chauffeur staat al klaar om uw vuile tapijten op te halen. 

We zijn met de schoonmaakdienst tapijtreiniging niet enkel een schoonmaakbedrijf voor bedrijven, maar ook een schoonmaakbedrijf voor particulieren. 


Tapijtreiniging Stekene

Volg ons op Instagram of Facebook.

   

Schoonmaak Shopping centra & Business centra

Ook de schoonmaak van winkels, warenhuizen en shoppingcentra, business centra, bedrijvencentra en bedrijvenparken maken deel uit van onze dienstverlening. We ontzorgen bovendien al geruime tijd verschillende gerenommeerde klanten in onder andere de retailsector. Een greep uit onze bestaande klanten kan je hieronder raadplegen. 



Onze filosofie? De klanten van uw klanten zijn ook onze klanten. Een samenwerking met schoonmaakbedrijf ICM Belgium draagt dan ook bij tot de algemene klantentevredenheid door een propere winkelervaring te bieden. 

We denken met u mee. Hoe kan onze samenwerking ervoor zorgen dat uw omzet per bezoeker verhoogt? Ooit al gedacht aan het begrip geurmarketing? Als vooruitstrevende firma van de toekomst is het onze plicht anders te redeneren en verder voorruit te denken dan de doorsnee B2B poetsfirma. 

Wij werken niet voor onze klanten, maar we werken met hen onder de vorm van een volwaardig partnership. 

 Schoonmaakbedrijf Stekene - ICM Belgium


Koelingen reinigen

We beseffen het vaak niet, maar alles wordt vuil. 

Elk onderdeeltje van een firma heeft dan ook vroeg of laat een grondige reiniging of schoonmaakonderhoud nodig. Zo ook de koelelementen of koelingen van bijvoorbeeld supermarktketens en distributiecentra. Zonder kennis en ervaring moet je aan deze job niet beginnen. Daarom krijgen zelfs nieuwe medewerkers mét ervaring een gedegen opleiding alvorens zonder begeleiding schoonmaakwerken te gaan uitvoeren. 

Bij schoonmaakbedrijf ICM Belgium begint kwaliteit bovendien bij de screening en rekrutering van nieuwe medewerkers. Zij bepalen tenslotte hoe tevreden de klant zal zijn. Zij zijn het visitekaartje van ons merk en ons imago. 

Hieronder een sfeerbeeld dat we namen tijdens het reinigen van koelelementen bij een van de filialen van onze klant Colruyt Group

Schoonmaakbedrijf Stekene - ICM Belgium



Volg ons op Instagram of Facebook.

Interesse in een samenwerking betreffende de bovenstaande diensten?



Industriële schoonmaak in regio Stekene

Opritten, terrassen, daken, gevels en reclameborden op totem laten reinigen

Niet enkel de binnenkanten van uw bedrijfsgebouwen hebben een schoonmaakonderhoud nodig. Een groen bemoste parking of ingang.. Een gevel aangetast door de weersomstandigheden en uitstootgassen.. Reclameborden of wegwijzers waar je de tekst amper nog op kan lezen.. 

Dit zijn allemaal details die aandacht verdienen wanneer het gaat over de uitstraling van uw firma en de beleving die een bezoeker krijgt wanneer hij of zij een locatie van uw firma bezoekt.

We kunnen u op twee specialistische manieren helpen: Een hogedrukreiniging d.m.v. warmwatertrailer of door een stoomreiniging onder hoge druk. 

Hieronder een sfeervideo die we namen tijdens een opritreiniging bij een van onze klanten. Onder de video kan je doorklikken naar enkele fotoalbums. 



Reinigen van productielijnen & installaties

Al geruime tijd geniet ICM Belgium het vertrouwen van gerenommeerde klanten in de voedselverwerkende industrie. Hygiëne en desinfectie maken in deze sectoren deel uit van het primaire proces. Zowel besmettingen door menselijk handelen als door rondvliegende stofdeeltjes, kiemen en sporen worden zorgvuldig vermeden door ons team speciaal opgeleid voor industriële reiniging.

     

Opleveringsopkuis na nieuwbouw & renovatie

Veel poetsfirma's bieden deze dienst aan, niet veel schoonmaakfirma's zijn er effectief specialist in. Tijd en budget zijn bij deze dienst cruciaal. Dus met de foute schoonmaakpartner verlies je zowel tijd als geld. 

We hebben verschillende samenwerkingen lopen met bouwfirma’s en projectontwikkelaars die op ons beroep doen om vastgoedprojecten op te leveren. Wij staan u bij tijdens de bouwwerken d.m.v. periodiek onderhoud en schoonmaak van de werfketen of d.m.v. een vooropleveringsopkuis waarbij we de werf borstelschoon maken. Bij oplevering zorgen we ervoor dat de woningen, openbare ruimtes of de industriebouw volledig instapklaar zijn. 

Hieronder een sfeerbeeld van de testfase na onze opkuis na nieuwbouw van de gloednieuwe Lites Water Stage & Film Studios  in Vilvoorde die we opleverden.


Kauwgomverwijdering

Vele parkings, shopping centra, ingangen van supermarkten, winkels, straten en marktpleinen verliezen hun sier en uitstraling door in de bodem, bestrating of vloer getrapte kauwgom. 

Door een gespecialiseerde stoomreiniging verwijderen we een kauwgomresten in 3 seconden. Deze techniek is revolutionair op de Belgische markt. 

     



Schoonmaak Fabriekshallen

Ook de schoonmaak van bijvoorbeeld productiehallen en werkateliers rondom machines kunnen we voor onze rekening nemen. We reinigen de productiemachines, maken de fabriekshallen stof- en vetvrij en gebruiken onze hogedruk warmwatertrailer of stoomreiniger waar nodig. 

Wij helpen klanten die een periodieke reiniging vragen, maar ook klanten die ons vandaag nog nodig hebben omwille van brandschade of waterschade. Hoe langer uw productieproces stil ligt, hoe meer geld het u kost. Flexibiliteit is dan ook een van onze kernwaarden.



Graffiti verwijdering

Poetsfirma ICM Belgium is gespecialiseerd in het verwijderen van graffiti door onze innovatieve schoonmaaktechniek, namelijk stoomreiniging onder hoge druk. Oude- en nieuwe graffiti, gevels, vloeren, beton, het maakt allemaal niet uit. 

Nagenoeg elke natuurlijke vervuiling, graffiti of verf verwijderen we in een minimum van tijd op een droge én milieuvriendelijke manier. Gedaan met die vervuilende reinigingstechnieken, gevels en bruggen vol graffiti!




Over schoonmaakbedrijf ICM Belgium

Van een stevige start tot een gevestigde waarde.

Martin Niemiec richt in 2016 ICM Belgium op  om zich te focussen op industriële schoonmaakdiensten met een knipoog naar klassieke schoonmaak. Hij bouwt in geen tijd een aanzienlijk klantenbestand op waardoor de eerste medewerkers al begin 2017 een feit zijn. 2017 is ook het jaar dat zijn levenspartner Ozlem Sagman medezaakvoerder wordt van de poetsfirma. Vandaag leiden ze een professioneel schoonmaakbedrijf met +20 gemotiveerde medewerkers en  +100 tevreden klanten verspreid over gans België.   

 

Wie zijn we?

Wij zijn schoonmakers pur-sang, die hoogkwalitatief en compleet werken, met een “meedenkende schwung”. Kortom, we geven om jouw werkplek en die van jouw medewerkers. Het moet niet enkel zuiver, of hygiënisch zijn, maar ook bijdragen aan de uitstraling van uw firma en de eerste indruk verzorgen die bezoekers krijgen tijdens een bezoek.


Visie & Missie

Wij geloven dat schoonmaak een vak apart is dat enkel door experts mét passie kwalitatief uitgeoefend kan worden. Daarom straalt iedere medewerker het DNA uit van onze firma. 

Elk lid van het ICM-team krijgt via onze ICM Academy een hoogwaardige opleiding opdat zij hun klanten de kwalitatieve service kunnen geven die ze verdienen. Bovendien verdienen onze mensen op een ergonomische manier te kunnen werken, ondersteund door de machines en technologieën van morgen.

Op deze manier willen wij de markt naar het niveau van de toekomst brengen.




Tevreden klanten van ons professioneel schoonmaakbedrijf:

Tevreden klanten schoonmaakbedrijf Stekene - ICM Belgium


Schoonmaakbedrijf Stekene - Foto gallerijen:

Terrasreiniging

Tapijtreiniging

Rolpad reiniging

Oprit reiniging

Schoonmaak oplevering na nieuwbouw of renovatie

Opkuis na verhuur

Opkuis na waterschade

Schoonmaak ondergrondse en bovengrondse parking

Industriële schoonmaak fabriekshallen

Industriële schoonmaak - Gevelreiniging

Dakreiniging

Grafzerk reinigen

Industriële schoonmaak - innovatieve stoomreiniging

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x